21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Tabancayla vurularak öldürüldü

Karaman'da bir kişi, kafasından tabancayla vurularak öldürüldü.
 
Olay, gece yarısı Çeltek Mahallesi 432 Sokak 38 numaralı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babasına ait kerpiç evde tek başına yaşayan Ersan Çardak'ı (28) evinin giriş kapısının önünde sabah saatlerinde yerde yatar vaziyette gören komşuları, durumu polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri, Ersan Çardak'ın cesediyle karşılaştı. Polisin yaptığı ilk incelemede Çardak'ın kafasının arkasından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olduğu belirlendi. Ersan Çardak'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Ersan Çardak'ın cesedinin yanında namlusu kesilmiş tek kırma av tüfeği bulunurken, Çardak'ın evli olduğu ve 1 yıldır eşinden ayrı olarak babasına ait olan evde yaşadığı öğrenildi. Polis, cinayete karışan kişi veya kişileri yakalayabilmek için olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 18:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mavis kara IP: 213.148.236.xxx Tarih : 30.11.2006 04:02:13
basta ALLAH rahmet eylesin diyorum ailesine bu kisinin ama cok aciyorum karamanin haline ve cokta uzuluyorum ben kendimde karamanliyim ama hollandada kaliyorum ama genede boyle haberleri okumak insani cok uzuyor umarum karamanin hali degisir...