16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

TOKİ konutları ihaleye çıkıyor

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, Karaman'da yapılacak olan 2. etap TOKİ konutlarının 15 Nisan 2008 tarihinde ihaleye çıkacağını söyledi.

Dört yıllık görev süreleri içerisinde belediye olarak birçok hizmete imza attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Kantürk, “Bu hizmetlerin en başında ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak geliyordu. TOKİ ile yaptığımız protokol çerçevesinde Karaman'da ilk etapta 720 TOKİ konutunun yapımını tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Dar gelirli vatandaşlarımız için de TOKİ tarafından 3 bin 500 konut yapılacağını söylemiştik. Ancak TOKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bazı teknik konulardan dolayı bu konutların tamamının birden yapılamayacağı bu nedenle etap etap tamamlanacağı söylendi. Bu çerçevede ilk etapta 15 Nisan'da 880 konutun yapımı için ihaleye çıkılacak. Konutlar en geç bir yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Başkan Kantürk, TOKİ tarafından yapılacak olan konutlar için müracaatların ihale sonrasında alınmaya başlanacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 16:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut aladag IP: 88.245.76.xxx Tarih : 18.03.2008 15:41:22

slm ben istanbuldan mesut ben bu evsizlere ev imkanı tanıdıgınız için gercek ten teşekkür edrim bizim ğibi evleri olmayanlara ev imkanı ğüzel bir şey ben de bundan yararlamak istiyorum fakat baktım ama ğöremedim ihale kacında başlıyacak yada nezaman biz müracak etmemiz lazım bana cevap yazarsanız sevinirim SAYGILAR: MESUT ALADAG