16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

TOKİ'den devlet hastanesi müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Karaman'a modern ve tam donanımlı bir devlet hastanesi'nin yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili Karaman İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Karaman Valisi Fatih Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün ile İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın Ankara'da yaptığı temaslar sonucu yeni bir hastane yapımı için olumlu sonuç alındığı belirtildi.

Heyetin Ankara'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve TOKİ yetkilileriyle gerçekleştirdikleri görüşmelerde Karaman'a hizmetin tek elden yürütüldüğü, kaliteli sağlık hizmetini verebilecek, tıbbi ve hizmet donanımının tam olduğu, her hastanın tek odalarda ve her türlü rahatlığının düşünüldüğü bir hastanenin yapımı için prensip olarak anlaşma sağlandığı ifade edilirken, ileri ki tarihlerde kesinleşmesi muhtemel olan projeye göre Karaman'ın en gelişmiş ve kaliteli sağlık hizmetini veren, tam donanımlı bir hastaneye kavuşacağı kaydedildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 10:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esma IP: 78.160.47.xxx Tarih : 23.03.2008 13:45:01

bence cok sacma kentın ortasundan dagın basına hastanemı gıdermıs orayada yapın burası da dursun koca koca bınaları dıkıp ne anlıyorsunuz bence kalkmasın bır tane de gelısmıs bır hastane yapılsın ama buda yıkılmasın