16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Trafik Şube'de ilginç uygulama

KARAMAN'DA TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İLGİNÇ UYGULAMA

Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde yaptıkları uygulamalarda sürücüleri trafik kurallarına uyulması konusunda uyarırken, sürücülere araçlarının içerisinde kullanabilecekleri hatırlatıcı bilgi notlarının olduğu oto kokusu dağıtıyor.

Uygulamalara bizzat katılan ve trafik kurallarının insanların hayatlarını kolaylaştırmak için olduğunu söyleyen Şube Müdürü Asilkan Öztürk, İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez'in talimatlarıyla trafik kurallarına uyan sürücülere teşekkür belgesi verdiklerini belirtti.

Nasıl trafik kurallarına uymayan sürücüler cezalandırılıyorsa, kurallara uyan sürücülerin de teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizen Öztürk, bu amaçla 5 bin adet araçlara takılan kokulardan yaptırdıklarını ifade etti.

Uygulamalarda sürücülere uygulamanın amacından bahseden Öztürk, "Ehliyet, ruhsat kontrolü sonrasında sizlere 'Kaza En Pahalı Cezadır', 'Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar', 'Hız Kurallarına Uyunuz' notlarının bulunduğu polis rozeti ve trafik polisi aracı figürlerinin kullanıldığı göz aşinalığı yapacak koku yayan bu aksesuvarlardan veriyoruz. Bunlar araçların dikiz aynasına takıldığında hem güzel koku yayıyor, hem de her aynaya baktığınızda temel trafik kurallarını sizlere hatırlatıyor. Lütfen kurallara uyalım'' dedi.

KARAMAN'DA TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İLGİNÇ UYGULAMA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 14:26:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 14:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolqa IP: 78.187.91.xxx Tarih : 15.09.2010 12:11:25

bizim karaman trafik subesi kadar berbat baska bır trafık subesi tanımıyorum