16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Üniversiteli gençten örnek hareket

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BULDUĞU 4 BİN TL'Yİ KARAKOLA TESLİM ETTİ

Karaman'da bir üniversite öğrencisi, bank üzerinde bulduğu 4 bin TL'yi sahibine ulaştırılmak üzere karakola götürerek teslim etti.

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Mustafa Uğur, Tahsin Ünal Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde dolaşırken bank üzerinde bir deste para buldu. Parayı yanına alan Mustafa Uğur, bir süre çevrede paranın sahibini aradı. Yaptığı aramalar sonucu paranın sahibini bulamayan üniversite öğrencisi Uğur, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek bulduğu 4 bin TL'ye yakın parayı polislere teslim etti. Tatilini geçirmek üzere memleketi Karaman'da bulunduğunu söyleyen Mustafa Uğur, akşam

saatlerinde İsmet Paşa Caddesi üzerinde dolaşırken bank üzerinde bir deste para bulduğunu ve daha sonra bu parayı polis karakoluna getirerek sahibinin bulunması için görevlilere teslim ettiğini söyledi.

Parayı teslim alan ve bu duyarlı davranışından dolayı Mustafa Uğur'a teşekkür eden Çarşı Polis Merkezi Amiri Halil Azgın ise, paranın sahibini bulmak için çalışma başlattıklarını belirterek, "Eğer belli bir süre paranın sahibi bulunamazsa parayı Milli Emlağa teslim edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 09:04:04
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 17:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?