16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Uyuyan işçisini traktörle ezdi!

KARAMAN’da ayçiçek tarlasında çalışan tarım işçisi 42 yaşındaki Mehmet Altun, mola sırasında ayçiçeklerin gölgesinde uyurken, tarla sahibi 38 yaşındaki Muzaffer Özkan’ın kullandığı traktör üzerinden geçti.

Bacakları ezilen Mehmet Altun, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Altun’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çiğdemli Köyü girişindeki yol kenarında bulunan ayçiçek tarlasında çalışan işçiler, öğle molası verdi. İddiaya göre, tarlada çalışan Mehmet Altun da, mola sırasında ayçiçeklerin gölgesi altına uzanarak uyudu.

Bu sırada tarla sahibi Muzaffer Özkan, kullandığı 70 DS 387 plakalı traktörle tarladan geçerken, kaza sonucu Mehmet Altun’u ezdi. Bağırma sesi üzerine Özkan, traktörü durdurup diğer işçilerin yardımıyla Altun'u aracın altından çıkardı. Altun ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Oruçlu olduğu belirtilen ve iki bacağı ezilen Altun’un, sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Sürücü Muzaffer Özkan, “İşçiler tarlanın diğer tarafındaydı. Ben burada tarladan geçerken fark edemeyerek işçinin üzerinden geçtim ve acı içinde inleme sesi ile traktörü durdurup baktığımda yaralı işçiyi gördüm. Hemen ambulans çağırdık. Allah’tan traktörün arkasındaki çapa pulluğuna takılmadı ve yaşanabilecek büyük bir faciayı atlattık” dedi. Jandarma, Muzaffer Özkan’ı gözaltına aldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 16:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?