17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Vali’den esnafa çağrı

VALİ’DEN ESNAFA, GURBETÇİYE İNDİRİM YAPIN ÇAĞRISI

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, esnafın gurbetçilere indirimli fiyattan satış yapmasını istedi.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman esnaf temsilcileri ile birlikte İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Vali Kahraman, yaz tatili için gelen gurbetçilerin yaptıkları harcamalarla şehir ekonomisine katkı sağladığını, bu katkının ürün satışının artması ile çoğalacağını ifade ederek, esnafın fiyatlarda indirim yapmasını istedi. Vali Kahraman, “Sılaya gelen vatandaşlarımıza ürünlerinizde indirim uygulayın ki, böylece gurbetçilerimizin parası burada kalsın. Yani gurbetçi vatandaşımız aldıkları ürünü Konya, Ankara gibi şehirler yerine Karaman’da çok daha uygun fiyata alabilsin. Ümit ediyorum ki, bu çağrı sılaya gelen vatandaşlarımız kadar esnaflarımızı da mutlu edecektir. Bizler Karaman’daki güzellikleri artırmak istiyoruz. Esnafımız ürünlerine bu aylarda zam yerine indirim yapsın, daha çok kazansın ”dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Yenilmez ise, Karaman esnafının ürünlerini aza kanaat ederek sattığını söyledi. Yenilmez, “Bizim esnafımız her zaman ürünlerini fahiş fiyattan satmak yerine mesleki terbiyeleri ile her zaman az’a kanaat etmişlerdir. Gurbetçi vatandaşlarımız içinde misafirperver oldukları kadar onlarda bu yönde ellerinden gelen çabayı göstermektedirler. Umarım bu çağrınız onları da mutlu edecektir” diye konuştu.

VALİ’DEN ESNAFA, GURBETÇİYE İNDİRİM YAPIN ÇAĞRISI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 16:02:05
Güncelleme :12 Temmuz 2011 Salı 16:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?