16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

White Rose adını dünyaya duyuracak

Karaman'da faaliyet gösteren White Rose Otomasyon Sistemleri A.Ş., otomasyon sektöründe öncü firma olmak istiyor. Bombalı araçlara karşı geliştirdiği yol blokaj sistemiyle adından söz ettiren şirket, ürünleriyle Türkiye'nin adını dünyaya duyurmayı hedefliyor.

Şirketin Genel Müdürü Battal Çetine, otomasyon sektörünün öncü firmalarından olan White Rose'un kurulduğu tarihten bu yana uzmanlaştığı her alanda Türkiye'nin yanı sıra uluslararası alanda da önemli işlere imza attıklarını belirterek, "Şirket olarak sürekli teknolojik gelişmeleri takip ederek müşterilerimize daima en iyi hizmeti sunma prensibini ilke edindik. Üstün teknoloji ve kaliteli malzeme kullanılarak hazırladığımız ürünler ve 173 bayi, servis ve destek ağıyla Türkiye'nin her bölgesindeki müşterilerimize kesintisiz hizmet vermekteyiz. Ürettiğimiz son sistem sürgülü kapı motorları, bariyer sistemleri, fotoselli kapılar, bariyer sistemleri ve elektronik kart sistemleri gibi hizmetlerimizde müşteri memnuniyeti ve kaliteyi her zaman en üst seviyede tuttuk" dedi.

Firma olarak bombalı araçlarla binalara yönelik saldırıları önlemek amacıyla yol blokaj sistemini geliştirdiklerini ifade eden Çetine, "Bu sistem, Türkiye'de ve dünyada oldukça ses getirdi. Özellikle son yıllarda giderek artan terör olayları nedeniyle birçok firma ve kurum bizim bu sistemimize ilgi gösteriyor. Bu sistemden şu ana kadar Afganistan NATO üssüne, Irak'ta bazı bölgelere, ABD ve Türkiye'de de stratejik öneme sahip yerlere kuruldu. Rusya'ya da ihracat yapacağız" şeklinde konuştu.

Battal Çetine, Konya 4. Belediye İhtiyaçları Fuarından stantlarının ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 19:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim inoğlu IP: 78.160.37.xxx Tarih : 22.06.2008 12:45:20

Karaman la ilgili haberleriniz takdire şayandır.Karamanda böyle kimsenin yapmadığı işi yaparak Karamanını adını hem türkiyeye hem dünyaya tanıttığı için şirketi çalışmalarından dolayı kutluyorum