17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Yol çizgileri yenilendi

KARAMAN'DA YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ

Karaman'ın trafik yükünü çeken ve şehir içi trafiğin can damarı olan 4 ana caddenin trafik, yaya geçidi ve yol çizgileri boyanarak yeniden belirgin hale getirildi.

Karaman Belediyesi'ne bağlı ekipler, kent merkezindeki yolların yenilenmesiyle zamanla yıpranan ve yeniden boyanmasına ihtiyaç duyulan yol çizgilerinde çalışma başlattı. Kavşak, yaya geçişleri, hız kesici bantlar ve bordur taşları sürücüler tarafından fark edilebilecek şekilde boyandı.

Sürücülerin gece de çizgileri fark edebilmesi amacıyla boya içine katkı malzemesi konuldu. Yol çizgilerinde, uluslararası standartlara uygun, sıcağa dayanıklı, gece sürücüler için parlama özelliğine sahip ve dikkat çekici boya kullanıldı. Bu çalışma ile Atatürk Bulvarı, Kemal Kaynaş Caddesi, Molla Fenari Caddesi, Belediye Binası önü ve bu caddelere bağlı kavşaklar olmak üzere 4 ana caddenin yol çizgileri boyandı. Boyama çalışması kapsamında cadde yol çizgileri, yaya yolu çizgileri, cep otopark çizgileri ve kesik çizgilerin boyama işlemi gerçekleştirilirken Karaman'da toplam 2 bin 500 metrekare yol çizgisi ve yaya geçidi çizgileri çizildi.

KARAMAN'DA YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 11:59:00
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 12:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?