21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Yol kesip adam öldürdü

Olay, gece saat 22.00 sıralarında Karaman, Kızık Köyü yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, katil zanlısı Gökhan Demir (25) Kızık Köyü’nden Karaman’a gitmekte olan eski husumetlisi İsmail Hacı Güzel’in (48) kullandığı 70 AD 308 plakalı otomobili bir süre kendi otomobili ile arkadan takip ettikten sonra sellektör yaparak durdurdu.

Bu sırada otomobilin ön koltuğunda oturan ve arabaya Kızık Köyü’nden yolcu olarak binen Halit Baytaş (38) arabadan inerek Gökhan Demir’e niye selektör yaptığını sordu. Bu sırada Gökhan Demir arabanın camından çıkardığı kısa namlulu pompalı tüfekle Halit Baytaş’ı göğsünden vurdu. Olaya müdahale eden İsmail Hacı Güzel, Gökhan Demir’in elinden tüfeği alırken, Demir otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılan Halit Baytaş ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinden otomobille kaçan Gökhan Demir, jandarma ve polisin ortak çalışması sonucu Karaman’da yakalandı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Gökhan Demir’in alkollü olduğu ve asıl amacının İsmail Hacı Güzel’i öldürmek olduğu, ancak yanlışlıkla Halit Baytaş’ı öldürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KARAMAN (İHA) -
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2004 Perşembe 12:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?