16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Yollar genişletiliyor

Karaman Belediyesi'nin yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Şehirde birçok yeni yolun açılmasının yanı sıra, eski yolların da genişletilerek hizmete sunulduğu belirten Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, bu çalışmaların sadece asfaltlamayla değil kaldırım ve çevre düzenlemesiyle birlikte gerçekleştiğini söyledi.

Kent tarihine bakıldığında en büyük yol çalışmasının bu dönemde yapıldığını ifade eden Uğurlu, “Biz göreve gelirken Karaman’a hizmet etme aşkıyla geldik. Rabbim utandırmasın çok şükür Karaman şehirleşme yolunda bir hayli mesafe kat etti. Karaman’a çalışmak halka, memleketin geleceğine, kendi geleceğimize çalışmaktır. Çocuklarımız için yarınlarımız için çalışmaktır. Dolayısı ile özlenen bir şehri yakalamak için daha çok çalışmak zorundayız. Umuyorum ki, Piri Reis Vadisi ve Kent Meydanı kentsel dönüşüm projelerinin başlamasıyla Karaman çağ atlayacak" dedi.

Karaman’ın her mahallesinde yol çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Uğurlu, yeni prestijli yolların açıldığını ve kaldırım-parke çalışmalarının da durmadan hızla ilerlediğini dile getirdi. Bu konuda göreve geldikleri günden bu yana çok büyük bir atılım başlattıklarını belirten Kamil Uğurlu, bu çalışmaların vatandaşların rahatı için bundan sonra da artarak devam edeceğini vurguladı. Kendilerinin durmadan çalışmak zorunda olduklarını kaydeden Uğurlu, bunu yerine getiriyor olmalarının da haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Başarıda herkesin payı olduğunu belirten Başkan Uğurlu, tüm Karaman halkına da verdikleri destekten dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2012 Perşembe 18:49:02
Güncelleme :13 Eylül 2012 Perşembe 18:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?