16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Yük treni kamyoneti biçti: 2 ölü

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde yük treninin kontrolsüz hemzemin geçitte hububat yüklü kamyonete çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 21.30'da Ayrancı ilçesi Ağızboğaz mevkiinde bulunan kontrolsüz hemzemin geçitte meydana geldi. Niğde-Karaman seferini yapan Ahmet Bozoğlu (28) yönetimindeki 63001 sayılı yük treni, İbrahim Aydın (31) idaresindeki 01 ZP 274 plakalı fasulye ve nohut yüklü kamyonete çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 100 metre sürüklenen kamyonette bulunan Selahattin Öz (41) ile Yaşar Kurtuluş Çörek (41) kabinde sıkışarak can verdi. Ağır yaralanan sürücü İbrahim Aydın ise olay yerine sevk edilen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçtaki cesetler, jandarma ve Sivil Savunma ekipleri tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışma sonunda bulundukları yerden çıkarıldı.

Hurdaya dönen kamyonetten çıkarılan cesetler savcının incelemelerin ardından Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Karaman Ereğli Karayolu ile tren seferleri yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı.

Uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olan kaza sırasında hemzemin geçide saçılan fasulye ve nohutlar görevliler tarafından temizlendi.

İHA/AA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 09:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?