21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

"Kutlu Doğum Haftası"

Karaman İl Müftüsü Mehmet Özlen, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk'ü makamında ziyaret etti.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle birçok etkinlik yaparak bu haftayı adına yakışır şekilde kutlamaya çalıştıklarını söyleyen İl Müftüsü Mehmet Özlen, Belediye Başkanı Ali Kantürk'e, yaptığı çalışmalar ve müftülüğe desteği için teşekkür etti. Özellikle belediyenin kurduğu temizlik ekibinin camileri temizlemeye başlamasından sonra camilerin artık daha bakımlı olduğunu ifade eden Özlen, bu desteğin devam etmesini istedi.

"Sevgili Peygamberimiz'in doğumu kutlu ve mutlu bir olaydır" diyen Belediye Başkanı Kantürk, "Biz belediye olarak bundan sonrada müftülük çalışmalarına destek olacağız. Kurduğumuz cami temizlik timi çalışmalarını sürdürüyor. Temizliğe önem veren bir toplum olarak günde binlerce kişinin girip çıktığı, ibadet yaptığı camilerimizin temizliğine kadın eli değmeliydi. Çünkü cami görevlilerinin yeterince temizlik yapma şansları yoktu. Biz bunu görev olarak kabul ettik" dedi.

İl Müftüsü Mehmet Özlen daha sonra Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri nedeniyle Belediye Başkanı Ali Kantürk'e gül ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 18:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?