17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Alttyapı çalışmaları tam gaz

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, asfalt ve yama çalışmalarını sürdürüyor. 

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, görevde oldukları 2 yıllık sürede asfaltlamada rekor kırdıklarını belirterek, "İlimizin muhtelif yerlerinde 10'u aşkın yeni yolu halkımızın hizmetine sunduk. Geçtiğimiz aylarda yeniden hizmete açtığımız Atatürk Bulvarı, Mut Caddesi ve Saray Kooperatifleri yolu halkımızın büyük beğenisini topladı. Ana caddelerimizde ve mahalle aralarında da yama çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Halkımızın refahı için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi. 

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 6 ekibin, bozulan yollarda başlattığı asfalt yama çalışmalarını Valilik civarı, Siyahser, Çeltek, Kazım Karabekir, Nefise Sultan, Kirişçi mahalleleriyle Konya Caddesi'nde sürdürdüğü açıklandı.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 11:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
unal caliskan IP: 62.234.167.xxx Tarih : 21.05.2006 14:24:09
hep ayni seyler degilmi gostermelik izinciler geliyorya secimlerde yaklasti ya neden boyle eskinin ustune ya yama yada gecici gostermelik calis,malar bunu bir sefer duzgun yapsalarda soyle guzel kaldirimlari olan bisiklet yolu olan cizgileri,olan alt yapisi duzgun olan ah daha cok sey degismesi lazim turkiyede