17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Karasioğlu'dan veda ziyaret

Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne atanan Karaman İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Fehmi Karasioğlu, Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk'e veda ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Doç.Dr. Fehmi Karasioğlu, yaklaşık 8 yıldır Karaman'da görev yaptığını belirterek, "Belediye Başkanı Ali Kantürk'e fakülteye gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. 

Belediye Başkanı Ali Kantürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın hocamız 8 yıldır Selçuk Üniversitesi bünyesinde akademisyen ve dekan olarak görev yapıyor. Bu süre içerisinde ilimizde yaptığı hizmetlerden dolayı bende çok teşekkür ediyorum. Karaman halkının uzun bir süredir hayal ettiği Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nin ilimizde kurulacak olmasında kendisinin büyük emeği var. Görev gereği Konya Selçuk Üniversitesi'ne giderek hizmet etmeye orada devam edecek. Ben bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyor, her zaman yanında olduğumuzu belirmek istiyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 11:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?