21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Yeni ekip aracı

Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 6 yeni ekip aracı, düzenlenen törenle göreve çıktı.
Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törene, Vali Yardımcısı Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Ali Kantürk, Ağır Ceza Komisyonu Başkanı Maruf Alikanoğlu ve emniyet mensupları katıldı.

Törende konuşan Karaman Emniyet Müdürü Salim Akça, il genelinde araçlı ekip sayısını yapılan takviyeyle 13'e çıkardıklarını söyledi. Son zamanlarda suç oranlarında yaşanan artışın takviye ekiplerle önlenebileceğini belirten Emniyet Müdürü Akça, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı personeline de teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Abdurrahman Akdemir, "Basından takip ettiğimiz kadarıyla suç oranlarında bir artış gözlemlenmektedir. Artan bu suç oranı umarım alınan araçlar ve ekip sayısının artmasıyla birlikte düşecektir. Emniyet mensuplarının maaşlarını aldığı banka ile yapılan anlaşma doğrultusunda bu araçlar emniyet teşkilatımıza kazandırılmıştır. Bunun bir diğer örneği de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz'de yaşanmıştır. Müdürlük personelinin maaşlarını aldığı banka tarafından Karaman'a bir ilköğretim okulu yaptırılacaktır" dedi.

Kurban kesilmesi ve yapılan dua sonrası Emniyet Müdürlüğü'nün 6 yeni aracı, törenle hizmete girerek şehir turu attı.

.
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 17:07:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?