17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yeni yıla kimsesiz çocuklarla girdi

Karaman Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni yıla çocuk yuvasında kalan kimsesiz çocuklarla halay çekerek girdi.

Karaman Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Keser, Belediye Başkanı Ali Aktürk, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, eşleriyle birlikte huzurevi, çocuk yuvası, Karamanoğlu Mehmet Bey Çocuk ve Kadın Hastalıkları Hastanesi, itfaiye, Çarşı Polis Merkezi ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Beraberindekilerle birlikte ilk olarak huzurevini ziyaret eden Vali Güzeloğlu, burada yaşlılarla bir süre sohbet ederek, yaşlıların yeni yılını kutladı. Vali Güzeloğlu, daha sonra çocuk yuvasına geçti. Kimsesiz çocukların sevgi gösterileriyle kapıda karşılanan Güzloğlu, çocukların hazırladıkları tiyatro oyunlarını ilgiyle izlerken, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte söylenen şarkılara eşlik etti. Hazırlanan yeni yıl pastasını çocuklarla birlikte kesen Vali Güzeloğlu, Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Keser ve Belediye Başkanı Ali Kantürk ile birlikte çocuklarla halay çekti.

Karamanoğlu Mehmet Bey Çocuk ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'ni de ziyaret eden Vali Güzeloğlu, burada tedavi gören çocuklara çeşitli hediyeler verirken, yeni doğan 5 bebeğe de Cumhuriyet altını taktı. İtfaiye, Çarşı Polis Merkezi ile İl Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Vali Güzeloğlu, buradakilerin de yeni yıllarını kutladı.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 12:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?