6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERMENEK - KARAMAN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Oregonısıtma Soğutma Ltd.şti

1- Isıtma Malzemeleri

LPG-Doğalgaz motorin-fuel oil yakıtlarıyla çalışan hermetik/bacalı kombiler, kat kalorifer kazanı, duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, kaskat sistemli kazanlar, merkezi sistem çelik/döküm kazanlar ve brülörler, sıcak su boylerleri, genleşme tankları, döküm/çelik/panel ve alüminyum radyatörler, sıcak hava cihazları, apareyler, ısıtıcı şemsiye.

2- Soğutma Malzemeleri

Duvar, tavan, salon, kanal, kaset tipi split klimalar, pencere-çatı tip paket klimalar.Kanal ve çatı tipi ısıtma/soğutma paket cihazlar.Fan coiller, klima santralleri.

3- Havalandırma Malzemeleri

Cam, duvar, tavan, salon tipi; radyal/aksiyal/hücreli aspiratörler.Hava apareyleri.Fleksıbıl, yuvarlak ve dikdörtgen hava kanalları. Menfezler, anemostatlar, havalandırma santralleri ve diğer havalandırma malzemeleri.

4- Tesisat Malzemeleri

PVC, poliproplen, polietilen, siyah, galvaniz malzemeden ve doğalgaz için borular, pis su boruları, ekleme parçaları (fittings).Kaynaklı fittings.Radyatör valfi, küresel valf, şiber valf, kosva valf, çekvalf, filtre (pislik tutucu), flatör, musluk vb. sarı (pirinç) malzemeler.Emniyet ventilleri, otomatik hava tahliye cihazı (pürjör).Kompansatörler.Fan coil flexible bağlantısı.Sıcak/soğuk su sayaçları.Sirkülasyon, temiz su, pis su pompaları ve dalgıç tip pompalar, hidroforlar.

5- Doğalgaz Malzemeleri

Katodik koruma malzemeleri.Doğalgaz sayaçları.Sızdırmazlık macunu, doğalgaz borusu izole bandı ve astarı.Doğalgaz hortumu ve kelepçesi.Folyo bant, polietilen kaplı doğalgaz borusu.PE 100 yüksek dansite basınçlı hat borusu.

6- Yapı Malzemeleri

Banyo takımları ve aksesuarları.Lavabolar, eviyeler, hela taşları, klozet ve rezervuarlar, pisuarlar, duş tekneleri.Banyo dolapları.Ankastre, yarı ankastre, aplike banyo bataryaları, evye ve duş bataryaları, ara musluklar ve iç takımlar.Lavabo, evye ve küvet sifonları.Balkon, yer ve teras süzgeçleri.Yer/duvar karosu, seranit vb.döşeme ürünleri ve yardımcı malzemeler.

7- Buhar Malzemeleri

Glob vana, pistonlu vana, çekvana, küresel vana.Ters kovalı/şamandıralı kondestop.Basınç düşürücü.Emniyet ventili, tağdiye cihazı, presostat, seviye göstergesi vb. yardımcı malzemeler.Paslanmaz boru ve fittingsler.

8- Otomatik Kontrol Panelleri

Ekonomi Panelleri, Selenoid vana.Oda termostadı.Lineer vanalar.Motorlu iki/üç/dört yollu vanalar.Pnomatik kontrol elemanları.

9- İzole Malzemeleri

Cam yünü, taş yünü, kaimannflex vb. ısı, ses, su izolasyon malzemeleri.

10- Yangın Malzemeleri

Yangın dolabı, hortumu, vanası, lansı, sprinkleri, yangın hidroforu, yangın hidrantı, yangın tüpü vb. malzemeler.

11- Diğer Malzemeler

Hidrometre, manometre, termometre, petrometre vb. ölçü aletleri.Tortu filtreleri.Kaynak teli, elektrot, teflon bant vb. sarf malzemeleri.

İlgili Kişi :Celal Bozdemir
Adres1 :furkan dede mah. ulugbey cad. no:56/ h konya
Adres2 :
Posta Kodu :42000
Telefon :0332 353 98 00 pbx
Faks :0332 353 96 16
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.