5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

28 basketbol sahası yapılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde bu yıl 28 adet açık basketbol sahası yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, 224 adet park bulunduğunu yeni yerleşim bölgeleri ile birlikte bu sayının 296'ya çıktığını hatırlattı. Büyükkılıç, "Parklarımız sadece yeşil alan olarak değerlendirilmiyor. Parklarımız çok amaçlı ve büyük ölçekli olup, her yaş grubuna ve her kesime hitap etmektedir. Hanımlar dinlenirken, çocuklar oyun gruplarında oyun oynayabilmekte, yaşlılar oturma gruplarında, kamelyalarda sohbet edebilmekte, isteyenler koşu yolunda ve bisiklet yollarında spor yapabilmektedir" dedi.

İlçe sınırları içerisinde bu yıl toplam 28 adet açık alan basketbol sahası yaptıracaklarını belirten Büyükkılıç, ilk etapta 5 adet açık alan basketbol sahası yapımı için ihale açıldığını söyledi.

Özellikle okullardan spor sahaları için talep geldiği ifade eden Büyükkılıç, 5 adet basketbol sahası için 30 Nisan 2009 Perşembe günü Belediye Encümen Salonu'nda ihale yapılacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 22:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?