5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Alevler fabrikayı yuttu!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde hediyelik eşya ve mobilya aksesuarı üretimi yapan fabrika, çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen bekçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 16. Cadde'de hediyelik eşya ve mobilya aksesuarı üretimi yapan bir fabrikada dün gece saat 00.15 sıralarında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede tüm fabrikayı sardı.

Kendi çabalarıyla yangını söndürmeye çalışan fabrika bekçisi dumandan zehirlenerek bayıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, baygın bekçiyi alevler içinde buldu. Ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan bekçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yangın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Organize Sanayi Müdürlüğü itfaiye ekipleri tarafından bir saat içinde kontrol altına alındı, içeride bulunan çok sayıda sanayi tüpünün patlaması engellendi. Soğutma işlemleri sabah saatlerine kadar devam ederken, yangının çıkış sebebinin araştırıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 12:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?