4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Amerikalıya Türk misafirperverliği

Kayseri Özel Tekden Hastanesi’nde bel fıtığı ameliyatı olan Amerikalı bayan, gösterilen misafirperverlikten de oldukça memnun kaldığını söyledi.
Bel fıtığı tedavisi ve ameliyatı için Tekden Hastanesi’ne başvuran Shige ve Luan Janice Nakazawa çifti, 4 yıldır Nevşehir’de yaşadıklarını söyledi.

Luan Janice Nakazawa, kendisinin Amerikalı eşinin de Japon olduğunu belirterek, “Bel ağrısı şikayetiyle Nevşehir’deki bir hastaneye başvurduk, ama yeterli teknik donanım olmamasından dolayı Kayseri’ye gelerek araştırma yaptık. Doktorumuz Beyin Cerrahı Cüneyt Göçmez’e gelerek muayene oldum. Gerek teknik donanım olarak gerekse doktor kalitesi olarak Tekden Hastanesi’ne güvendik. Doktor muayenesinden ve çeşitli tetkiklerin ardından ameliyat kararı verildi. Tekden Hastanesi’nin Avrupa standartlarının üstündeki kalitesini gördükten sonra ameliyat olmaya karar verdim” dedi.

Ameliyat sonrası eski şikayetlerinin ortadan kalktığını, ağrılarının kalmadığını ifade eden bayan Nakazawa, “Ameliyattan bir gün sonra ayağa kalkabildiğime şaşırıyorum” dedi.

“TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİ BURADA DA GÖRDÜK”

Nakazawa, Türkiye genelinde misafirperverliğin çok ünlü olduğunu bildiklerini ifade ederek, “Bunu burada da gerçekten yaşadık. Ben yabancı olduğum için biraz farklı sorular soruyorum, farklı beklentilerim vardı. Burada çalışan hemşireler, görevliler gerçekten sabırlı ve anlayışlı bir biçimde bizi karşıladı. Bundan çok memnunuz” dedi.

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ise, Türkiye’de yaşayan yabacılar haricinde yurt dışından da çok fazla hastanın Tekden Hastanesi’ni tercih ettiğini söyledi. Op. Dr. Tekden, “Bu hastalarımız için sağladığımız kolaylıkların başında yurt dışı anlaşması yaptığımız çeşitli sigorta şirketleri var. Kalpte ve bütün branşlarda hizmet veren hastanemiz, hasta memnuniyeti açısında da Anadolu’nun en iyi hastaneleri arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?