5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Atlas, hız kesmiyor!

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü, evinde ağırladığı Aksaray Karadeniz Spor Kulübü'nü 38-31 mağlup etti.

Ligin bitimine bir hafta kala Talas Spor Salonu'nda Aksaray Karadeniz Spor Kulübü'nü ile karşı karşıya gelen Atlas Eğitim Spor Kulübü, müsabaka boyunca üstünlüğünü elden bırakmayarak maçı 38-31 kazandı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Atlas Eğitim Spor Kulübü Başkanı Muhammet Duru, bu yıl takımlarının ciddi başarılar elde ettiğini söyledi.

Ligin bitimine bir hafta kaldığını hatırlatan Duru, “Evimizde sadece bir mağlubiyetimiz var. Onu da kazanmış olsak şuan play-off'ta mücadele verecektik” dedi.

Antrenör Levent Kaya ise, cumartesi günü son maçlarına çıkacaklarını ve Ankara Karagücü ile yapacakları müsabakayı rahat kazanacaklarını belirtti. Kaya, “İlk yılımıza rağmen evimizde tek mağlubiyet aldık. 3 malubiyetle ligi tamamladık. Takımım bu yıl istenilen başarıyı göstermiştir. İnanıyorum ki yeni sezonda ligin en flaş takımı Atlas Eğitim Kurumları olacaktır ve şehrimizi bu yıl yaptığı gibi başarıyla temsil edecektir” şeklinde konuştu.

Maçın ardından Atlas Eğitim Spor Kulübü tarafından Aksaray Karadeniz Spor Kulübü'ne yemek ikramı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 10:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?