5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Kilci'den Herdem'e ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i makamında ziyaret eden Hasan Ali Kilci, Başkan Herdem'in kazanacağını bildiğini söyledi.

Kilci, “Sayın Başkanımızı kazandığında tebrik ettik. Zaten biliyorduk. Yaptığı işlerle Hacılar yeniden şekillendi. Hacılar'ın tabii ki gelişimi Ahmet Bey'le beraber çok önemli ivmeler kazandı. Kendisine Özhaseki Başkana söylediğim gibi seçimlerden önce sizde kazanacaksınız demiştim. Seçimden sonra da tebrik ettim. Tabii ki üçüncü dönemde sorumluluğu ve mesuliyeti çok daha fazla arttı. Kayseri'nin metropol ilçelerinden biri olması, Hacılar'ın ileriye dönük çalışmalarında çok daha önemli projeler gerektirecektir. Başkanımız bunları yapabilecek ufka ve bilgiye sahiptir. Biz Hacılarlılar olarak kendisine inanıyor ve güveniyoruz. KTO olarak da ayrıca güveniyoruz. Allah yardımcısı olsun. İnşallah önümüzdeki bundan sonra da çok daha başka yerleri başkanımızla ilgili düşünürüz. Allah yardımcısı olsun, tebrik ediyoruz” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem de ziyaretten ve KTO Başkanı Hasan Ali Kilci'nin övgü dolu sözlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek, “Biz hemşerilerimizin desteği ile yola çıktık. Onlarda bize inandıklarından dolayı destek verdiler. Bu desteğe layık olmaya çalışacağız. Seçim bitti, omzumuzda yük var. Bu yükü layıkıyla taşıyacağız. Tüm hemşerilerimizin başını öne eğdirmeden onları temsil etme düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?