5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Belediye Meclisi'nden ilk toplantı

Kayseri'nin Bünyan Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirerek, gündemindeki 6 maddeyi karara bağladı.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 7'si MHP, 4'ü AK Parti toplam 11 meclis üyesi katıldı.

Meclis toplantısı açılışında bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, ilk toplantının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Özmen, "Bütün kararlarımızı inşallah oy birliği ile alacağız. Bundan sonra alınan kararlar ilçe ve vatandaşlarımızın menfaatine yönelik olacak" dedi.

6 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda meclis başkan vekilliğine Celal Duman ve Mustafa Ural, meclis katip üyeliklerine Alaaddin Oğuz ve Ahmet Gül, encümen üyeliklerine Mustafa Tokdemir ve Mustafa Ural, imar komisyonu üyeliklerine Gani Göz, Hüseyin Dağaşan ve Zeki Yalçın, Tarihi Kentler Birliği Başkan ve üyeliklerine Mehmet Özmen ve Hüseyin Dağaşan ile Ahmet Gül, son olarak İpekyolu Çevre Belediyeler Birliği Başkan ve üyeliklerine ise Mehmet Özmen, Celal Duman ile Ahmet Gül oy birliği ile seçildi.

Eski başkan Ahmet Yaşar Toktaş'ın son bir yıl hizmet dönemi faaliyet raporunun da okunduğu toplantıda meclis üyelerinden Leyla Soylu, Mahmut Artık ve Yaşar Karataş komisyonlarda görev almadı.Maddelerin ardından yapılan gündem dışı konuşmalarda ilçe merkezinde maddi durumu iyi olmayan ve su borcu bulunan abonelerin borçlarının yeniden yapılandırılması ve bundan sonra gerçekleştirilen toplantılarda da değişik siyasi parti temsilcisi ve vatandaşların katılması kararı görüşüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 14:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUNCAY ALTINOLUK IP: 88.224.120.xxx Tarih : 7.04.2009 21:05:55

inşallah her karar bünyanımızın menfaatine olur yeni belediye başkanımız parti gözetmeksizin tüm halkı kucaklayarak herkesin hayırlı görüşlerini alıp bünyanımızı yüceltir ALLAH belediye başkanımızın herzaman hayırlı işlerde koşturmasını nasip etsin.Başarılar dilerim.