5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Belediyeden Bel-Sin'de düzenleme

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 7 mahalleli Bel-Sin Toplu Konut bölgesinde halkında katılımı ile çevre düzenleme çalışması yaptıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bina çevrelerinde yer alan bahçe tanzimli apartmanlarda bina yöneticilerine çim, çiçek, ağaç fidanı gibi türlü ekim bitkisinin verileceğini söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 'Yeşil Kuşak Projesi'ne büyük önem verdiklerini ve her yıl binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını kaydetti. Bel-Sin bölgesinin 7 mahallesi ve 80 bin civarında nüfusu ile bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bel-Sin bölgesinde çevre düzenlemesi bina yöneticilerince değişik ve rast gele olarak yapılıp hem göz hem de görüntü kirliği oluşturmuştur. Bel-Sin bölgesine yakışır bir çevre görüntüsü ve düzenlemesi yapılabilmesi için belediye olarak her türlü malzemeyi vereceğiz. Bina yöneticilerinden isteğimiz verilen çiçek, fidan ve diğer bahçe bitkileri ile bahçe tanzimi yaparak güzel bir çevre düzenlemesi oluşturmalarıdır” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Bel-Sin'de düzenlenen 'En Güzel Çevre Düzenleme Yarışması' sonrası bina çevresini en güzel düzenleyen bina yönetimine çeşitli ödüller verileceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 18:36:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?