5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükkılıç'a ziyaretçi akını

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü ve beraberindeki partililer, yerel seçimlerde tekrar Melikgazi Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Memduh Büyükkılıç'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Sadi Köylü, Melikgazi Belediyesi'nin yatırım ve çalışmalarının her zaman örnek gösterildiğini söyledi. Şehir dışında yaptıkları ziyaretlerde her zaman belediyenin çalışma ve başarılarının kendilerine sorulduğunu ifade eden Köylü, seçimlerde Melikgazi halkının hizmete ve yatırıma oy verdiğini belirtti.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç ise, “Belediye olarak hizmetlere son sürat devam ediyoruz. 30 Mart gününden itibaren kaldığımız yerden devam ediyoruz. 29 Mart seçimleri ile bizleri rekor bir oy ile seçen Melikgazililere teşekkür ediyoruz. 30 Mart sabahı yeniden seçilmemizin yanında ayrıca Melikgazi ailesi olarak hem nüfus hem de alan olarak büyüdük. Daha önce yaptığımız çalışmalar ile bu yeni katılan yerleşim alanlarında yatırımlara başladık. Hep birlikte Melikgazi ilçemizi yine örnek ve referans gösterilmesine vesile olacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 16:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?