5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükkılıç'tan muhtarlara destek sözü

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 29 Mart seçimleri sonrası yeni seçilen mahalle muhtarları ile ilk toplantısını yaparak, destek olacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilçeye bağlı mahalle muhtarları katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel seçimler önce Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 52 mahalle bulunduğunu hatırlatarak, bunun 79'a çıktığını söyledi. Belediyenin hizmet sınırlarının büyüdüğünü ve mahallelerdeki en iyi temsilcilerinin muhtarlar olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, yıllık yatırım planları yaparken muhtarların taleplerini değerlendirdiklerini kaydetti.

MELİKGAZİ'DE 3 BAYAN MUHTAR

Melikgazi ilçesinde yeni dönem 32 muhtarın ilk kez seçildiğini de ifade eden Başkan Büyükkılıç, en uzun süreli muhtarın ise 7. kez seçilen Battalgazi Mahalle Muhtarı Mehmet Genç olduğunu kaydetti.

Sadece Köşk, Şirintepe ve Yıldırım Beyazıt mahalle muhtarlarının bayan olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, muhtarların taleplerinin değerlendirildiğini belirterek, “79 mahalle muhtarı ile Melikgazi ailesi daha da büyüdü. Bundan böyle belli aralıklarla belediyede, ayrıca her zaman ve her gün mahallelerde muhtarlarla birlikte olacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?