5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Büyükşehir'e Kültür Haftası ziyareti

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve beraberindeki heyet, Kültür Haftası münasebetiyle Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Turizm Müdürü Taymuş, Kültür Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, “Haftamız 22 Nisan'a kadar çeşitli etkinliklerle ve turizm bilgilendirme toplantılarıyla devam edecek.Son yıllarda Kayseri, şehircilik alanında çok büyük isim yaptı. Türkiye'nin dört bir tarafından Kayseri'yi görmek için gelen iç turizm hareketi var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye ve şahsınıza, ilimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Avrupa ile Asya arasında bir köprü konumunda bulunan ülkemizde turizmin çok büyük öneminin olduğunu biz de biliyoruz. Ilıman iklimi, tarih ve kültür varlıklarının zenginlikleri, çeşitli medeniyetlerin burada yaşamış olması dolayısıyla yabancı ülkelerde ilgi odağı olmuş topraklarımız var. Belediyemiz bunun farkındadır ve Kayseri'nin bu yönde pay alması için gayret göstermektedir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?