5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Daire başkanlarından Herdem'e ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden göreve seçilen Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i makamında ziyaret etti.

Ahmet Herdem'in makamında gerçekleştirilen ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcıları Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Hüseyin Beyhan ve Hayri Naziksoy, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Erol Bedir, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Mehmet Koç, Zabıta Dairesi Başkanı Ali Çelebi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Seyit Ahmet Okur, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Hüseyin Taşkaraca, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Hasdal, İtfaiye Dairesi Başkanı Aytekin Kahraman, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Akif Yavuz, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Arif Emecen, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Oktay Durukan, Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Ömer Tekiner, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Ayşe Önder, Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Dairesi Başkanı Halit Taşyapan ve İşletme İştirakler Dairesi Başkanı Ali Küçükoğlu katıldı.

Ziyarette söz alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, 3. dönem göreve seçilen Başkan Ahmet Herdem'i kutlayarak önümüzdeki dönem çalışmalarında yanlarında olduklarını belirterek, başarılar diledi.

Herdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Hacılar halkına hizmet etmekten mutluluk duyacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 17:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?