5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Erciyes Dağı'nın tanıtımına destek

Kayseri Erciyes Dağı'nda bulunan Mirada Del Lago Hotel yönetimi Erciyes Dağı'nın tanıtımı için yurt dışındaki turizm fuarlarına katılıyor.

Mirada grubu olarak Erciyes Dağı'nın tanıtımını yapmak amacıyla için Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen 5 günlük uluslar arası fuara katıldıklarını belirten Mirada Del Lago Hotel Genel Müdürü Namık Kemal Yalçınsu, Hotel Yiyecek İçecek Müdürü Yakup Camuzcu ile birlikte katıldıkları fuarın çok başarılı geçtiğini söyledi.

Yalçınsu, "Kiev'deki fuarda yerli ve yabancı seyahat acenteleri ile görüşüp Erciyes Dağı hakkında info verdik. Erciyes Dağı'nın özeliklerini ve yapılacak olan 300 milyon avroluk Erciyes Master Planı yatırımını anlattık. Bu yatırımlara istinaden bir kaç yıl içinde kış turizminde yeni trendin Erciyes Dağı olacağını belirttik.
Yerli ve yabancı bir çok acente üst düzey yöneticilerini otelimizde misafir edip Erciyes Dağı'nı yerinde incelemeleri için Kayseri'ye davet ettik. Yurt dışı fuarlara katılıp Erciyes Dağı'nın destinasyon olabilmesi için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 14:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?