5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

EÜ personeline 'mutluluk' semineri

Tekden Koleji Okul Müdürü Nuri Özkan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi personeline, "Motivasyon, Ekip Çalışması ve Mutluluk" konulu seminer verdi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Erciyes Üniversitesi Hastane Müdürü Aydemir Kayabaşı, Müdür Yardımcısı Şerife Gürcan ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi teknik personeli katıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Tekden Koleji Okul Müdürü Nuri Özkan, işyerinde sağlıklı ilişkiler kurmak için işbirliği ile çalışmak gerektiğini söyledi. Özkan, "Hayatta sahip olduklarınızla mutlu olmasını bilmelisiniz. Elinizdekileri kaybetmeden yaşamınızdaki her şeyin kıymetini bilin. İşyerinde mutluluk, çalışma arkadaşlarınız ve başkaları ile iyi geçinmek, arkadaşlığınıza değer katmaktan geçer. Usta olduğunuz kadar mutlusunuz. Ustalık yeteneklerinizi ortaya çıkarmaktır, yetenekleri ortaya çıkarmaksa birliktelikten doğar" ifadelerini kulandı.

Seminerin sonunda Erciyes Üniversitesi Hastane Müdürü Aydemir Kayabaşı, Nuri Özkan'a gerçekleştirdiği seminer için teşekkür ederken günün anısına bir şilt verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 11:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?