5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Feci kazadan sağ kurtuldular

Kayseri'de önce kaldırıma, ardından beton aydınlatma direğine çarpan otomobilin motoru 20 metre ileriye fırladı, içindeki 3 kişi ise yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Kayseri-Malatya karayolunun 11. kilometresindeki Mimarsinan Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 34 EL 7685 plakalı otomobil ile Siirt'ten İstanbul'a gitmekte olan M.S. (31), yağmurlu havadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil önce kaldırıma, ardından refüjde bulunan beton aydınlatma direğine çarptı.

Aydınlatma direği 6 parçaya ayrılırken, otomobilin motoru ise yerinden çıkarak 20 metre ileriye savruldu. Hurdaya dönen otomobilden şoför M.S. ile yanında bulunan H.S. ve M.Ş. burunları dahi kanamadan kurtuldu. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, trafik akışını tek şeritten kontrollü olarak vermeye başladı. Hurdaya dönen otomobilin içinden sağ çıkan 3 kişinin ise olayın şoku içinde oldukları gözlendi. Yol ortasında kalan otomobilin kopan motoru ve lastiği, çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı.

Tekstil işiyle uğraşan şoför M.S., Siirt'ten İstanbul istikametine doğru gittiklerini belirterek, "Yağmur nedeniyle su birikintisine girince direksiyon hakimiyetimi kaybettim ve otomobil dönmeye başladı. Önce kaldırıma, ardından aydınlatma direğine çarptım. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?