5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Fenerin kızları taraftarla buluştu

Kayseri'de yarın başlayacak olan Teknosa Türkiye Kupası Bayanlar Sekizli Final müsabakaları öncesi Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı taraftarlarla bir araya geldi.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, İpeksaray Alışveriş Merkezi'nde bulunan Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününe katıldı. İmza gününe katılan bayan basketbolcular Birsen Vardalı, Nalan Ramazanoğlu, Esmeral Turçluer, Nevriye Yılmaz, Tomasa Kim Sutton Brown, Katherine Smith, Begüm Dalgaler, Melike Bakırcıoğlu, Matee Ajovan, Khristine Newlin ve Nicole Powel, Sarı-lacivertli taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve taraftarların mağazadan aldığı ürünleri imzaladı.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanı Nalan Ramazanoğlu, Türkiye Kupası'nı 5 kez üst üste olmak üzere 8 kez aldıklarını hatırlattı. Türkiye Kupası'nda tecrübeli olduklarını söyleyen Nalan Ramazanoğlu, "Bu tür turnuvalarda tecrübe çok önemlidir. Biz Türkiye Kupası'nda deneyimli bir ekibiz. Üst üste 6. kez bu kupayı kazanmak istiyoruz. İlk maçımızı yarın Beşiktaş ile oynayacağız. Ligde 2 kez yenildiğimiz rakibimizden bu sefer rövanşı almak istiyoruz. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 21:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?