5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

HAGİAD'dan Başkan Herdem'e ziyaret

Kayseri'de Hacılar Genç Sanayici İşadamları Derneği (HAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuna, Onursal Başkan Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyeleri, yeniden Hacılar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Herdem'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuna, Onursal Başkan Tahir Nursaçan ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri İbrahim Boydak, Doğan İçingir, Ali Kilci ve Osman Övüç, 29 Mart yerel seçimlerinde yeniden göreve seçilen Ahmet Herdem'i tebrik edip, yeni dönemde başarılar diledi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Başkan Herdem, seçim döneminde Hacılar'da hemen hemen her evi ziyaret ettiklerini, vatandaşların yapılan çalışmaları yerinde bulduğunu ve bir dönem daha kendilerine görev verdiğini belirterek, “Bizim için önemli olan nereye gittiysek, vatandaşımız kapısını açtı. Nereye gittiysek gönlünü açtı. Ondan dolayı aldığımız oyda Türkiye'de ilçeler bazında ilk yirminin içerisindedir. Kayseri'de zaten yüzde 60 oyu bir Melikgazi Belediyesi ile biz aldık. Bu insanların bu kadar gönlünü açıyorsa, bu kadar sevgisini açıyorsa, bizimde onlara hizmet etmek boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?