5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Halı sahada stres attılar

Kayseri'de görev yapan basın mensupları, kendi aralarında yaptıkları halı saha futbol maçı ile stres attı.

Her hafta bir araya gelerek yoğun iş temposundan kurtulmak ve stres atmak için halı sahada futbol maçı yapan basın mensupları, zaman zaman profesyonel futbolculara şapka çıkartacak hareket yapmaktan da çekinmiyor. Halı sahada ter döken basın mensupları, maçın ardından kaybeden tarafın ikramlarını da paylaşıyor. Kayseri yerel basında görev yapan gazetecilerden Celal Kösedağ ve Hüseyin Göktaş her hafta bir araya gelerek halı sahada futbol oynamanın kendilerini stresten uzaklaştırdığını ve ter atarak vücutlarının daha zinde olmasını sağladıklarını belirtti.

Kösedağ ve Göktaş, müsabakaların genellikle Büyükşehir Belediye Yeşil Mahalle halı saha kompleksinde yaptıklarını belirterek kaleci faktörünün maçın skoruna çok büyük etki yaptığını kaydediyor. Son hafta oynanan müsabakada maçın skoruna etki edecek kurtarışlara imza atan mavili takımın kalecisi Hüseyin Göktaş, geceye damgasını vuran isim oldu.

Kırmızılı takım forvet oyuncuları maçın beraberliğini sağlamak için çok çalıştı. Kırmızılı takımın çabası ile 10-10 berabere sonuçlanan müsabakada dostluk kazanırken, her iki taraf bir sonraki maçı kazanma arzusuyla sahadan ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 14:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?