5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Hayali; özel harekatçı olmak

Her şehit haberinde içinin sızladığını söyleyen 16 yaşındaki genç, özel harekatçı olmak ve terörle mücadele etmek için her gün parkta ağaç döverek hazırlık yapıyor.

Kayseri'de ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Sezer Tekin, hayali olan özel harekatçılık sınavlarında başarılı olmak için parkta kondisyon çalışması yapıyor. Her şehit haberini duyduğunda çok üzüldüğünü söyleyen Tekin, dün İstanbul'da 1 polisin şehit edilmesinin kendisini daha fazla hırslandırdığını kaydetti.

Tekin, "Nevşehir'de yaşadığım sıralar, bir spor kulübünde tüm dövüş hareketlerini öğrendim. Öğrenimimi Kayseri'de sürdürüyorum. Şimdi hiçbir spor kulübüne gitmiyorum. Her gün geldiğim parkta ağacı adeta terörist olarak görüp onunla dövüşüyorum. Benim bir tek idealim var, bu vatan uğruna şehit olanların intikamını almak. Bu her Türk evladının olduğu gibi, benim de görevim. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve terörle mücadele etmek için özel harekatçı timi sınavlarına hazırlanıyorum. Bu sınavlar çerçevesinde spor dalında başarılı olmak için bu parkta kondisyon depoluyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 11:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?