5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Her aboneye bir fidan

Kayserigaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, her yeni aboneye 1 fidan hediye ederek Kayseri'ye 20 bin fidan dikilmesini amaçladıklarını söyledi.

Kayserigaz'da düzenlenen ''Yeşil Kayseri'' kampanyası tanıtım toplantısına İl Çevre ve Orman Müdiresi Melehat Özoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, başlatılan kampanya çerçevesinde Kayseri'ye 20 bin fidanın dikileceğini söyledi. Yeni abone olan vatandaşlara verilecek fidanlarla Kayseri'nin bir nebze daha yeşilleneceğinin altını çizen Tola, ''Yeşil Kayseri kampanyası çerçevesince her yeni aboneye 1 fidan hediye edeceğiz. Bu kampanyadan doğalgaz abonesi olacaklar faydalanacaklar. 3 ay içerisinde fidanları teslim etmiş olacağız'' ifadelerini kullandı.

Her geçen gün artan çevre sorunlarının başında gelen hava kirliliğinin, geleceğin dünyasını ciddi bir şekilde tehdit ettiğini göz önüne alarak ''Yeşil Kayseri'' kampanyası başlattıklarını belirten Tola, ''2009 yılına Kayseri'nin hava kirliliği konusunda uzun yıllar Türkiye'deki iller arasında hep ön sıralarda yer alması nedeniyle bu duyarlılığı oluşturacak bir kampanya başlattık. İnsanların sağlıklı ve rahat yaşayabilmesi için teneffüs edilen havanın mutlaka temiz olması gerekir. Hepimizin ortak geleceği olan çevreyi korurken ve çevre sorunlarına çözüm ararken, halkımıza ve gelecek kuşaklara 'Yeşil ile barışık, mavi ile dost, temiz bir Kayseri'yi miras bırakmayı amaç edinmiş bulunmaktayız.

Çevreci ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğalgaz ile tüm konutları buluşturmayı hedefleyen Kayserigaz, doğalgaz kullananların diğer yakıtlara oranla yüzde 47 oranında avantaj sağlıyor. Öte yandan başlatılan bu kampanyadan yararlanabilmek için vatandaşlarımızın aboneliklerini ertelememeleri için 12 taksit fırsatı yapmış bulunmaktayız. Tüm Kayseri halkını doğalgaz kullanımına davet ediyoruz'' diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:56:44
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 12:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?