5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

K.Erciyesspor'da hedef; galibiyet

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Osman Yozgat nezaretinde devam ediyor. Futbolcuların son hafta Orduspor karşısında alınan 3 puan sebebiyle neşeli oldukları gözlenirken, düz koşuyla başlayan antrenman, ısınma hareketleri ve tam sahada yapılan toplu çalışmasıyla sona erdi.

Teknik Direktör Osman Yozgat, ligde her maçın zorlu olduğunu söyledi. Ligdeki durumları gereği kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Yozgat, "Bütün çalışmalarımız bu yönde. Şimdi Boluspor maçının hesaplarını yapıyoruz. İnşallah onu da kazanıp şehrimize dönmek istiyoruz" dedi.

Kemal Dulda'nın sakatlığının tekrar nüksettiğini hatırlatan Yozgat, "Kemal Dulda takımla çalışmalara başladı. Uzun süren sakatlığı tekrar nüksetti. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Biraz fiziksel eksikliği olan futbolcularımız var. Neticede Boluspor karşılaşmasına çıkacak iyi bir takımız var. İnşallah istediğimiz en iyi sonucu alır ve Kayseri'ye döneriz" diye konuştu.

Kadir Has Stadı'nın takımları üzerinde olumlu bir hava oluşturduğunu söyleyen Yozgat, "Stattaki atmosfer ve bizim sahaya yansıttığımız mücadele maçı kazanmaya yetiyor. Orduspor maçını da iyi oynayıp kazandık. Ligde puan hesabına girmiyoruz. Haftalık periyotlar halinde lige bakıyoruz. Biz sadece kazanmaya odaklanıyoruz. Dolaysıyla da her hafta oynayacağımız maçları kazanmak için çaba gösteriyoruz.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?