5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

K.Erciyesspor'da parola; 3 puan

Kayseri Erciyesspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Osman Yozgat nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular, gruplar halinde düz koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından taktik çalışma yaptı.

Basın Sözcüsü Murat İlhan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçında takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Hafta sonunda Malatyaspor ile oynayacakları maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını ifade eden İlhan, "Takımımız artık savaşıyor. Kazanmasını biliyoruz. Güzel bir hava yakaladık.Malatyaspor maçında da sahaya 3 puan için çıkacağız. Kardemir Karabükspor maçıyla da ligde kaldığımızı ilan edeceğiz" diye konuştu.

Teknik direktör Osman Yozgat ise, sakatlıkları bulunan Fatih ve Ramazan dışında tam kadro Malatyaspor maçına hazırlandıklarını belirtti. Ligdeki konumları sebebiyle son maçların kendileri için önemli olduğunu söyleyen Yozgat, "Son haftalarda ligdeki konumumuz sebebiyle önemli maçlar oynuyoruz. Maltayaspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bir an önce bulunduğumuz konumdan kurtulmak istiyoruz. Ligdeki şansımız daha önce azdı, şu anda kümede kalma mücadelesinde en şanslı takımlardan birisiyiz.Fizik ve güç olarak takımımız iyi durumda. Taraftarımızdan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz. Taraftarsız bu iş olmaz. Onlar bizim parçamızdır" diye konuştu.

Takım kaptanı Evren de, Malatyaspor maçında gol suskunluğuna son vermeyi istediğini belirterek, "Çok önemli 3 maçımız var. Zor durumda olan Malatyaspor, iyi oynamaya çalışacaktır. Biz de Çaykur Rizespor maçına nasıl hazırlandıysak, bu maça da öyle hazırlanıyoruz. Bu hafta bizim için dönüm haftası" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 12:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?