5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kanser hastaları gönüllerince eğlendi

Kanser Haftası dolayısıyla Kayseri'de kanser hastaları için bir moral gecesi düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi (EÜ) Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görmekte olan kanser hastaları için Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şubesi tarafından bir moral gecesi düzenlendi.

Hastane konferans salonunda gerçekleştirilen gecede kanser hastaları, EÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin vermiş olduğu Türk Halk Müziği konserini beğeniyle izledi. Yerel sanatçıların da seslendirdiği hareketli şarkılarla hastalar gönüllerince eğlendi.

Gecede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Akif Özdemir, kanser hastalarına bir günlük de olsa moral vermek amacıyla böyle bir gece düzenlemeyi uygun bulduklarını söyledi.

Hastaların hayata bağlanmaları sağlandıkça daha kolay sağlıklarına kavuşma imkana sahip olacaklarını hatırlatan Özdemir, "Hastanemizde doktor ve sağlık ekibi, kanser hastalarına şifa vermek amacıyla özveriyle çalışıyorlar. Bütün mesele birbirimize hasta olmadan ve hasta olduktan sonra destek çıkmaktır. Biz elimizden geldiği kadar hastalarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Umarım bir günde olsa onları bu program ile mutlu ederiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 14:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?