5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri'de satır dehşeti

Yaşlı kadın satırla öldürüldü

Kayseri'de 65 yaşındaki bir kadın, satırla öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Hıtır Sokak'ta meydana geldi. Vatandaşların ihbarı sonucu bölgeye giden polis ekipleri, M.A.'nın (65) cesedi ve yaralı F.O. (42) ile karşılaştı. M.A. isimli kadın aldığı 20'ye yakın satır darbesiyle olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı F.O. ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol elinden satırla yaralanan ve kafasında darp izi bulunan F.O., yapılan tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakan F.O.'nun hayli korktuğu gözlemlendi.

Akşam saatlerinde F.O.'ya ait iki katlı evde meydana gelen olayla alakalı polis ekipleri uzun süre inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri, cumhuriyet savcısı ile birlikte yaklaşık 2 saat boyunca ev içerisinde incelemelerini sürdürmenin ardından M.A.'nın cesedi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili F.O.'nun bir süredir ayrı yaşadığı eşi M.O. polis tarafından gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.








 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 21:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?