5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor, Denizlispor'a bileniyor

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, en büyük üzüntüsünün sezon boyunca sakatlar nedeniyle bir türlü ideal 11'i oluşturamamak olduğunu söyleyerek, "Denizlispor maçı, Beşiktaş karşılaşmasından daha zor olacak" dedi.

Kayserispor, hafta sonu oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını Kadir Has Tesisleri'nde sürdürüyor. Antreman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sakatlığı nedeniyle Denizlispor'a karşı oynayamayacak Mehmet Eren'in yanı sıra Ali Turan ve Saidou'nun da kart cezalısı olmaları nedeniyle kadroda yer almayacaklarını söyledi.

Denizlispor karşılaşmasının Beşiktaş maçından daha zor olacağını kaydeden Kafkas, saha ve seyirci avantajını kullanıp 3 puanı alacaklarını ifade etti.
Kafkas, "Beşiktaş'ın hızını kesmek istiyorduk ancak kısmen başarılı olduk. İstemediğimiz gol yedik ardından da 10 kişi kaldık. Ben takımının ikinci devre ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Şampiyonluğa oynayan takıma karşı 10 kişi oynamak kolay değil. Önümüzde kalan 8 maçta yapabileceğimizin en iyisini yapıp, ligde iyi bir yerde sezonu kapatmak istiyoruz. Benim şimdiye kadar yaşadığım en büyük üzüntüm eksikliklerimizdir. Sezonun 27. haftasına geliyoruz fakat sakatlıklar nedeniyle hala ideal 11 ile sahaya çıkamadık" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 09:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?