4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor'da erken mesai

Kayserispor, Turkcel Süper Ligi'nin 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularıyla yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı. Toplantının ardından düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kültür fizik hareketleri, pas ve şut çalışmasıyla sona erdi. Konyaspor maçında sakatlanan Saidou antrenmana katılmazken, bu futbolcunun salonda çalıştığı bildirildi. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

Antrenman öncesi İHA muhabirinin sorularını cevaplayan teknik direktör Tolunay Kafkas, Konyaspor maçında bölüm bölüm iyi oynadıklarını söyleyerek, "Golü bulmamıza rağmen, kendi hatamızdan bir gol yedik. Sonuçta bir puana razı olduk. Konyaspor maçı geride kaldı. Önümüzdeki Trabzonspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Trabzon'dan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitireceğiz" dedi. Konyaspor maçında küçük bir travma geçiren Saidou'nun sakatlığının devam ettiğini kaydeden Kafkas, sakatlığı bulunan Tevfik'in de Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.

Başarılı defans oyuncusu Aydın ise, Konyaspor maçının iki takım açısından da çok zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Konyaspor karşısında iyi mücadele ettik. 1-0 öne geçtikten sonra şanssız bir gol yedik ve sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. İki haftadan beri kazanmıyoruz. Ama Trabzon'dan en kötü beraberlik veya galibiyetle dönmek istiyoruz. İnşallah Trabzon'dan istediğimiz sonucu alırız" dedi.

Konyaspor maçında ikinci yarı oyuna girerek takımının tek golünü kaydeden Turgay da, Konyaspor'un kolay bir rakip olmadığını ve ligden düşmemek için oynadığını söyledi. Kayseri halkının Kayserispor'dan daha fazla başarı beklediğini ifade eden Turgay, "Ligde daha iyi bir yerde olabilirdik. Bu sezon çok sakatlıklar oldu. Önümüzde bir Trabzonspor maçı var. Galip gelmek istiyoruz. İnşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

Forvet oyuncusu için gol atmanın her zaman önemli olduğunu kaydeden Turgay, "Bizim işimiz bu. Konyaspor maçında maalesef attığım golle galip gelemedik. Hayırlısı olsun, önümüzdeki Trabzonspor maçına bakacağım" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 11:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?