5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri'ye 930 fidan dikildi

Kayseri Barosu ve Kayseri Erezyonla Mücadele Vakfı'nın (KAYEMA) ortaklaşa düzenlediği etkinlik kapsamında Erciyes Dağı eteklerine 930 fidan dikildi.

Erciyes Yolu 17. kilometrede bulunan Hatıra Ormanın da gerçekleştirilen ağaç dikimine Kayseri Baro Başkanı Ali Aydın, Kayseri Barosu Çevre ve Kent Ormanı Komisyonu Üyesi Avukat Hayati Ayhan, KAYEMA Vakfı üyeleri ve çok sayıda avukat katıldı.

930 fidanın dikildiği alanda bir açıklama yapan Kayseri Baro Başkanı Ali Aydın, baronun sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesini daha hayata geçirdiğini belirterek, "Ormanlarımız hakikaten yok edilmektedir. Ağaca olan ihtiyaç ile birlikte ağacın kullanımıyla ormanlarımızın alanı daralmaktadır. Bu anlamda biz baro olarak görev ve sorumluluklarımızın bilincinde halka ve diğer sivil toplum örgütlerine örnek olmak için böyle bir kampanya başlattık. İnşallah herkesin desteği ile şehrimiz bir orman kenti haline gelir. Bu da bizim gelecek nesillere bırakacağımız en güzel mirastır" dedi.

Kayseri Barosu Çevre ve Kent Ormanı Komisyonu Üyesi Avukat Hayati Ayhan ise yaptığı konuşmada, kente sahip çıkmak için böyle bir organizasyona giriştiklerini ifade ederek, herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 18:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?