4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Keklik Tepesi yeşillendiriliyor

Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Keklik Tepesi bölgesine yaklaşık 2 bin adet sedir fidanı diktiklerini belirterek, bu yıl içerisinde 10 bin adet daha ağaç dikeceklerini ve Hacılar'ın her bölgesini yeşillendireceklerini söyledi.

Keklik Tepesi bölgesine 2 bin adet sedir fidanın dikimi, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ve belediye çalışanları tarafından gerçekleştirildi. Başkan Herdem, belediye çalışanları ile birlikte katıldığı fidan dikiminde bir açıklama yaparak, önümüzdeki yıllar içerisinde Hacılar'ın yemyeşil bir dokuya kavuşacağını belirtti.

Başkan Herdem, “İlçemizde mart ve nisan ayları ağaç dikimi için en uygun mevsimdir. Bizde Hacılar Belediyesi olarak bu yıl yaklaşık 10 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Şuan Keklik Tepesi bölgesine 2 bin adet sedir fidanı dikimi gerçekleştiriyoruz. Dört gündür dikim çalışmaları devam etmektedir. Burası önümüzdeki beş yıl içerisinde yemyeşil bir dokuya hakim olacaktır. Sulamasını da damla sistemi ile gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla ilçemizde bir tepe daha yeşil bir alana kavuşmuş olacaktır” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 12:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?