5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KTO'dan kutlama mesajı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

KTO Başkanı Kilci, yayınladığı mesajında, çocuklara gereken özeni göstermek, onlara güzel yarınlar hazırlamak, geleceğe sağlam temeller atmak anlamına geldiğini belirtti.

Kilci, "Ulu Önderimiz M. Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu günü, çocuklara armağan etmiştir. Ulu önderimizin de önemle üzerinde durduğu gibi, çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklarımıza gereken özeni göstermek, onlara güzel yarınlar hazırlamak, aslında geleceğimizi sağlam temeller üzerinde kurmamız anlamına gelmektedir. Milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirilmesi konusunda ailelere ve topluma büyük görevler düşmektedir. Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak devletimizin ve birey olarak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Bugünün küçüklerinin, yarının ülkemizi yönetecek büyükleri olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekmektedir. Ulusal egemenliğimizi elde edişimizin 89. yıldönümünde büyük ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetini her zamankinden daha iyi bilmeli, milletçe birliğimizi ve bütünlüğümüzü korumalı, pekiştirmeliyiz. 23 Nisan’da sadece ülkemiz çocuklarının değil bütün Dünya çocuklarının bayramlarını kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 15:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?