5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi emin adımlarla ilerliyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Melikgazi Belediye Spor Basketbol Takımı, 2. lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

2. Lig Yükselme Grubu'nda emin adımlarla ilerleyen Melikgazi Belediye Spor, 7-12 Nisan 2009 tarihleri arasında Alanya'da yapılacak olan eleme müsabakalarında Kayseri'yi temsil edecek. Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı, basketbolcuların kendilerini bu sezon başarıya alıştırdığını belirterek, “Bir sezon boyunca gösterdikleri üstün performansı taçlandırmak adına 2. lige yükselmek istiyoruz. Bütün teknik ekip ve oyuncularımıza inanıyor, onlara güveniyoruz” dedi.

Antrenör Nihat kahraman da, iyi bir kura çektiklerini belirterek, “Alanya'daki eleme grubu müsabakalarında 18 takım karşı karşıya gelecek. Müsabakalar sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan 6 takım, 21-26 Nisan tarihlerinde Kütahya'da organize edilecek olan final grubunda mücadele etmeye hak kazanacak. Burada oynanacak olan final grubu maçları sonunda 1., 2., 3. ve 4. sırada yer alan takımlar, 2009-2010 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne yükselecek. Amacımız Alanya'dan ilk ikiye girecek sonuçları almak ve Kütahya'dan da 2. lige yükselmiş bir Melikgazi olarak dönmek istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 11:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?