5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MHP'li vekilden başkanlara ziyaret

MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu, Bünyan ve Pınarbaşı ilçeleri ile Ağırnas, Pazarören, Kaynar ve Yeşilkent belediye başkanlarını ziyaret etti.

Eski Milli Savunma Bakanı ve MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu, 29 Mart seçimlerinde partisinden belediye başkanlığını kazanan ilçe ve belde belediye başkanlarına ziyaret etti. Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak MHP'den Ağırnas Belediye Başkanı seçilen İsmail Mete'yi ziyaret eden Çakmakoğlu ve beraberindeki MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz , daha sonra Bünyan ilçesine geçti.

Çakmakoğlu ve beraberindeki partililer burada ilk olarak ilçe başkanlığında düzenlenen kadın kolları toplantısına katıldı. Çakmakoğlu, MHP Bünyan Kadın Kolları İlçe Başkanı Şerife Işık'a seçim sürecinde gösterdiği katkılarından dolayı bir plaket verdi.

Daha sonra Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'i makamında ziyaret ederek kendisini tebrik eden Çakmakoğlu ve beraberindekiler, Pınarbaşı ilçesi ile Pazarören, Kaynar ve Yeşilkent belde belediye başkanlarını da ziyaret etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 16:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?