5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Otomobilin çarptığı hamile kadın öldü

Kayseri'de, terminale gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 2'si çocuk 4 kişiye otomobil çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden ve morga kaldırılan kadının cesedi, hamile olduğu anlaşılınca Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ultrason bölümüne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Nevşehir'den Gaziantep'e gitmek üzere servis aracıyla Kayseri Terminali önüne gelen Emine Ç. (60) ve gelini Fatma Ç. (25) ile torunları A.Ç. (5) ve M.S.Ç. (3) yolun karşısına geçmek isterken V.A. (27) yönetimindeki 38 SA 286 plakalı otomobilin altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle Fatma Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılardan Emine Ç. (60) ve torunları A.Ç. ile M.S.Ç. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNENİN HAMİLE OLDUĞU ANLAŞILDI

Hayatını kaybeden Fatma Ç., olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Morgda yapılan incelemelerin ardından anne Fatma Ç.'nin hamile olduğu anlaşıldı. Anne karnındaki ceninin canlı olması ihtimaline karşın ceset, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ultrason bölümüne getirildi. Burada yapılan incelemelerin ardından ceninin çapmanın etkisiyle öldüğü anlaşıldı.

Yaralılardan Emine Ç.'nin ayaklarında kırık tespit edilirken, kazanın etkisiyle sürekli ağlayan A.Ç. ve M.S.Ç.'yi hastane personeli yatıştırmaya çalıştı. Çikolata ve balonlarla hastane koridorlarında sakinleştirilmeye çalışılan çocuklar için hastane çalışanları büyük gayret sarf etti.

Kazanın etkisiyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı olan terminal yolu, temizleme ve inceleme çalışmalarının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazadan sonra sürücü V.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 12:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hk IP: 78.168.228.xxx Tarih : 7.04.2009 13:36:33

Belediyemiz koskoca Terminal yapıyor, karşıya geçmeye üst-alt geçit yok, ama sivas cad var hemde en alası, belki o paraya 3-5 tane üst geçit yapılırdı farklı yerlere, ne var içinde o geçitin otel felan mı var o kadar parayı gömdünüz dış kaplama felan bu ölen insanlara yazık... allah rahmet eylesin ailesine de sabır. Bu arada çok duyarsız insanlarımız var internette bu haberi okuyupta yorum yazmamak elde değil...