5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Postacıların kıyasıya mücadelesi

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Kayseri Başmüdürlüğü'nde görevli posta dağıtıcıları, Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışı elemesine katılabilmek için yarıştı. 9'u kadın 32 kişinin katıldığı yürüyüş yarışmasında bazı postacılar fenalık geçirdi.

Beyazşehir ve Posta İşleme Merkezi arasındaki parkurda gerçekleştirilen yarışmada erkekler 10, kadınlar ise 5 kilometre yürüdü. 9'u bayan 32 kişinin katıldığı yarışmada, postacılara PTT kargo araçları ve motosikletli postacılar da eşlik etti.

Posta İşleme Merkezi'nde davul ve zurna eşliğinde çalınan ''Bak Postacı Geliyor'' şarkısı ile karşılanan postacılardan birinciliği erkeklerde Koray Koca, ikinciliği İhsan Soyer ve üçüncülüğü Metin Topuz elde ederken, bayanlarda ise Sibel Demir birinci, Derya Atabaş ikinci ve Birgül Tutar ise üçüncü oldu. Bitiş çizgisini geçtikten hemen sonra fenalık geçiren Sibel Demir ve Derya Atabaş'a sağlık görevlileri tarafından müdahale edilerek oksijen verildi.

Yarışmada birinci ve ikinci olan postacılar, Türkiye Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na katılma hakkı kazanırken, dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 16:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?